Wednesday, April 18, 2012

sakit gileeeee........

Ari tu aq kena injetion HPV sakit gile macam rase denyut2 mase nurse, comey tu bagi suntik kan,x sakit sangat bile die bagi ubat tu baru sakit,Aqsampai nangis meleleh air mate aq sakit,dah lah kite owang baru lepas masak dekat bengkel KH pastu  kite orang buat kuih cara lepas tu ade pulak akak tu suruh pegi bilk kesihatan kite orang dah menyighap dah,time2 macam tu pulak die datang benci tau memang lah sakit enjet tu tapi x boleh tahan tau macam nak lari dah lah aq nak buang air kecil mase tu pulak name aq di panggil oleh nurse tu gementar gile kawan aq boleh relaks.aq pon tanye kawan aq name, die SHEERA  die boleh relaks tapi kejap je die denyut pas tu die benti ah k lah aq sudah penat ni k bye WASALLAM,BAROQALLAHUBIKKUM