Friday, October 12, 2012

PSY - GANGNAM STYLE (강남스타일) M/V

Hari ni Eisya nak post entry lagu "Oppa Gangnam Style". Hehehehe....

Jom kita saksikan...

Wednesday, July 11, 2012

Zaim Yusuff bin Mat Sabri

Assalamualaikum...

Setelah sekian lama menunggu akhirnye Zaim Yusuff lahir ke dunia... Semua orang gembira melihatnya. Kelahirannya di dunia ini bagai satu rahmat buat ahli keluarga Kamaruddin dan Zaimah. Beliau seorang bayi yang baik. Tak menangis dan tak buat ragam. 
Zaim Yusuff yang kusayangi

Monday, May 28, 2012

kawan karibku

aq ade kawan karib name die sheera. ari tu aq tulis kat FB kawan aq punye lah pikir sape wei pastu ade pulak amir die kate shira ke shida mane satu pastu aq kate lah rahsie kawan karib ko tengok lah aq slalu rehat ngan sape. lupe lah kate nak cite fasal shira kan k lah aq start ye.

aq suke kawan ngan sheera sebab die cantik die baik die pandai pastu die... sume lah die. aq kate betul tau. aq x tipu pon. kalau kowang x caye kowang datang lah klas aq... mase ari jumaat aq x datang skolah. aq slalu rehat ngan die jadi mase aq x datang agak2 nye die rehat ngan sape agak nye ye? hehehehe....

Wednesday, April 18, 2012

sakit gileeeee........

Ari tu aq kena injetion HPV sakit gile macam rase denyut2 mase nurse, comey tu bagi suntik kan,x sakit sangat bile die bagi ubat tu baru sakit,Aqsampai nangis meleleh air mate aq sakit,dah lah kite owang baru lepas masak dekat bengkel KH pastu  kite orang buat kuih cara lepas tu ade pulak akak tu suruh pegi bilk kesihatan kite orang dah menyighap dah,time2 macam tu pulak die datang benci tau memang lah sakit enjet tu tapi x boleh tahan tau macam nak lari dah lah aq nak buang air kecil mase tu pulak name aq di panggil oleh nurse tu gementar gile kawan aq boleh relaks.aq pon tanye kawan aq name, die SHEERA  die boleh relaks tapi kejap je die denyut pas tu die benti ah k lah aq sudah penat ni k bye WASALLAM,BAROQALLAHUBIKKUM