Bosannnnnnyyyyerrrrrrrrrrrr...................

Salam semua... Dah lame Eisya tak update blog ni kan... Banyak betul sawang2 dah melekat kat blog ni.. hehehehe.....

Hari ni, Eisya nak cakap tentang mood manusia ni berbeza-beza... Hari ini gembira.. Esok mungkin sedih.. Lusa marah.. Dan seterusnya... Kenapa manusia perlu ade perasaan semua tuh??? Ye lah... kalau satu mood jer bosan plak kan... Lagi pun setiap ciptaan pasti ade hikmah nyer... Wahhhh.....pandai sungguh Eisya berkata-kata... 

Sebenarnye Eisya rase bosan hari ni... Tersangatlah bosan... Tak tahu nak buat ape... Haishhh.....



Betapa bosannye Eisya sampai tahap macam ni lah... hehehehe...

Snoring Sleeping Zz Smiley Clip Art

Terase nak tido...Tapi xboleh tido.... Ape yg patut Eisya buat ni??? Eeeee..... bosannyer....... 
Share on Google Plus

About Farisya Azman

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comments :

Post a Comment