Wednesday, June 14, 2017

Rawatan Farisya's Massage Setanding Rawatan Spa Terkenal

Assalamualaikum...

Alhamdulillah.... Segala puji bagi Allah... Dapat juga Eisya membuka semula lembaran Blog Eisya yang dah lama berkubur. Sehingga ke hari ini, barulah Eisya tahu akan kegunaan medium blog dalam pemasaran sesuatu bidang / perniagaan lebih baik berbanding media sosial yang lain.


Hari ini, Eisya sudah pun berusia 18 tahun. Nampak sangat terlalu lama Eisya tak menulis di blog ini. Pelbagai kisah suka duka di alam persekolahan Eisya sudah berlalu begitu sahaja. Di tahun 2017 ini, Eisya mengorak langkah lebih jauh lagi dengan meneroka bidang Eisya minati iaitu Rawatan Urutan Tradisional. Sejak di bangku sekolah menengah lagi, Eisya sudah mula mengurut orang ramai di kalangan ahli keluarga terdekat. Alhamdulillah... ramai puji keberkesanan urutan tangan Eisya.

Jadi... tamat sahaja persekolahan selepas SPM, Eisya menyambung pelajaran dalam bidang kesihatan dan kecantikan di Kolej Kolej Komuniti Gemencheh, Negeri Sembilan.Dek kerana minat yang mendalam dalam bidang ini dan mempunyai pengalaman mengurut, pensyarah Eisya menyarankan untuk menjalankan perniagaan secara Mobile Home Spa bagi menambahkan lagi pengalaman Eisya dalam bidang rawatan dan urutan ni. 


TERAJUI FARISYA'S MASSAGE

Dengan penuh semangat dan keazaman serta dorongan dari ahli keluarga terdekat, Eisya bangkit untuk menambah pendapatan keluarga di samping menuntut ilmu bagi menambah lagi pengetahuan. 

Eisya telah menggunakan rawatan tradisional yang berasaskan bahan-bahan semulajadi bagi mendapatkan lagi kesegaran dan ketenangan kepada pelanggan. 
Rawatan Urutan Tradisional di Farisya's Massage ini mengamalkan konsep memberi dan membantu. Atas sebab itu, Eisya meletakkan harga yang berbaloi murah bagi membantu golongan yang kurang berkemampuan untuk turut merasai kehangatan dan kedinginan urutan tangan dari Farisya's Massage. Untuk rawatan urutan kaki, Eisya meletakkan dengan kadar harga RM20 manakala bagi urutan badan pada harga RM30. Bagi Eisya, ini sudah cukup murah untuk anda semua merasai kehangatan dan ketenangan belaian tangan Eisya sehinggakan membuatkan anda rasa sihat dan cergas.

Rawatan Urutan Tradisional ini Eisya jalankan di Rumah milik Ibu dan Ayah Eisya di Rantau, Negeri Sembilan. Bagi sesiapa yang berminat, boleh lah cuba Rawatam Urutan Tradisional milik Farisya's Massage dengan menghubungi Eisya di talian 011-16196422 atau laman Facebook Farisya's Massage.

Sunday, November 9, 2014

Sekian lama... Akhirnya...

Lama tak update entry baru kat blog.


Kau ke mana ni Eisya?


Takde kemana-mana pun. Masih seperti biasa menjalani kehidupan seperti manusia.



Aku???
Mengisi kekosongan jiwa
Menulis cerita di blog
Menambah ilmu penulisan di sini





Saturday, October 5, 2013

Cantik tak blog aku...

Assalamualaikum semua...

Wahhhh....dah lame betul rase nye aku x update blog ni... dah berhabuk dah... Oleh itu, aku pun mengemaskini blog ni dengan membuat penambahbaikan pada nya... Yelah... merajuk nanti die... lame sgt x tengok die... sekarang blog aku dah ade CCTV.... Ha! sape buat jahat dalam blog ni, aku nampak tau... Hahahahaha....

Aku malas nak taip panjang2 ni... aku nak cakap la kan sekarang kat rumah aku dah ade baby baru... baby girl...comel gile... name die Alisya Amani... Ibu aku jage die sementara ibu ayah die keje... Balik je dari sekolah aku mesti nak tengok die... tu yg sampai tak terlayan blog ni... Hehehehe...

Nak tau??? Zaim Yusuff pun mule2 jeles kalau tengok aku atau ibu aku rapat ngan baby girl tu... hahahaha...kecik2 pun pandai tau...

Ni baby girl yg cute tu...

Ni Zaim Yusuff... die dah besar pun... nakal sgt..suke kacau alisya